Mijn naam is Guus Kersemakers, " Segusoda.nl " bij vele Kringgroepen in Nederland - Duitsland -  België bekent als Pakwerker of als Hondengeleider en Fotograaf.

Ik ben lid van VVDH en VDH

 

Kreeg op de KCM 2009 te Terneuzen  de Gouden Camera uitgereikt voor de verdienste voor mijn  Werk als fotograaf en website op evenementen , Olav Wilma Marc , kringgroep Terneuzen en iedereen die geholpen heeft Bedankt Bedankt,  om hem te mogen ontvangen    Geweldig om nooit te vergeten zo iets.

Groetjes  Guus en Sonja

 

Sinds 1980 ben ik in de Hondensport, eerst met een Doberman  "Graaf Gosta van Wolfshome " met deze heb ik  10 jaar zowel Kynologies als Africhting veel plezier gehad, daarna ben ik met Duitse Herder begonnen, eerst een Teef  " Jordy von Poseidon " maar die combinatie tussen hond en baas klikte niet en heb toen in 1992 voor een Reu gekozen "Falko van Gafiegerhof " met deze heb ik het hele VH programma 1 - 2 - 3  daarna IPO 1 - 2 - 3 en daarna Sch.H. 1 -  2 - 3 behaald, in de herfst van 2002 heeft hij zijn laatste wedstrijd meegedaan Speurhond 1 met 97 punten met een windkracht 8 in januari 2006 hebben afscheid moeten nemen van hem. in 1995 kocht ik  Amor Baggio vom Brüggerner Schloß VH. 3 - IPO. 3 - Sch.H. 3 . In April 2005 heb ik Enso-Boss van Roy's Hoeve gekocht om weer in de sport mee te gaan na 1 jaar blesure hebben we ook sch.H. 3 behaald en hopen in 2009 aan wedstrijden mee te kunnen doen.

Naast het werken met de Duitse Herder heb ik een nieuwe hobby dat is foto's maken van de Duitse Herder, de Nederlandse - de Belgische - en de Duitse hauptzuchtschau's en van vele wedstrijden heb ik verschillende foto's gemaakt die zijn onder de rubriek Nieuws te bekijken.

Ik wens iedereen veel lees-plezier op mijn site en met de Hondensport.